Viktor

Hej,

Jag heter Viktor Granström och har spelat på orkesternivå med fiol i 5 år nu varav 3 av dessa år har jag varit i Japan där jag började lära mig fiol.

Jag spelar i en orkester som heter Pro Musica som är verksam i Stockholm och spelar all form av musik men mest ur den klassiska repertoaren. Jag själv gillar även att spela film och spelmusik. Jag arbetar på Karolinska Institutet och är även tonsättare där jag skriver musik för orkester samt för spel och annan media på deltid.

Tillsammans med mina musikaliska erfarenheter har jag även erfarenhet av att dirigera stråkensembler och orkester i Japan. Mitt mål är att kombinera Japanska och Svenska metoder i undervisning genom att blanda viktiga övningar, som man kan ta med sig hem, med rolig ensemble spel. Huvudfokus är att göra fiolspelande kul, något som jag tyckte saknades i några hos mina lärare genom åren.

Dock, som jag själv har sett genom min erfarenhet som dirigent, är att kunna se behovet hos varje musiker(och blivande musiker för den delen). Vissa vill ha roligt men vissa vill ha mer effektiva hjälpmedel och tips. Det viktiga är dock att förstå att stråkinstrument, tillsammans med många andra typer av instrument, kräver koordination av många delar av kroppen samtidigt vilket kan vara läskigt för nybörjare så som personer på medelnivå. Detta kräver tid att arbeta på, men jag tycker det är viktigt att lära ut detta att det krävs en tidsinvestering för att lära sig instrument men samtidigt vill jag ge ut mål även på kortare tid för göra upplevelsen roligare då det kan kännas lite läskigt att bli tillsagd att man kommer låta bra om några år.

Även om du väljer att bli undervisad hos mig under kort eller lång period kommer jag anpassa materialet till er. Jag vill att du ska känna dig säker att kunna stanna under lång tid men även under kortare tid baserat på ditt behov och dina mål.

Var inte rädd att ta kontakt så kan vi prata och planera :)

1 öppnad annons

Inga personer följer dig

Inga recensioner